Ce este epilarea progresiv definitivă cu laser diode 808 nm?

Este în prezent cel mai bun sistem progresiv de îndepărtare a părului, o procedură sigură, rapidă si nedureroasă, care îndepartează permanent firele nedorite de păr în siguranță, confortabil și fără durere.

Este într-adevăr eficient și permanent?

Tratamentul este cu adevărat eficient și rezultatul durează ani buni dacă este dus până la capăt,fără întreruperi.

Câte ședințe sunt necesare pentru epilarea cu laser?

Întregul păr de pe corpul uman se află în 3 stadii diferite de creștere și nu este posibilă eliminarea întregii pilozități de pe corp într-o singură ședință.
Durata tratamentului variază și în funcție de vârstă, sex, pigmentul părului și al tenului, de grosimea și de densitatea firelor.
Astfel sunt necesare pentru un tratament complet și corect, în medie, între 6 și 10 ședințe.

Doare epilarea cu aparatul laser diode 808 nm?

Acesta produce un fascicul de lumină capabil să traverseze pielea într-o fracțiune de secundă, iar pielea nu simte caldura pentru că nu are timp să reacționeze.
Persoana tratată va percepe un confort absolut chiar și pe zonele cele mai delicate.
Atenție! Experiențele anterioare neplăcute cu tehnologia învechită de epilare cu IPL nu are nici o legătura cu tehnologia laser folosită de noi.

Ce trebuie să fac înainte să vin la salon pentru epilarea cu laser?

– evită epilarea cu ceară/pensetă/aparat de smuls cu 21 zile înainte de îndepărtarea părului cu laser.
– utilizează cu 1 zi înainte de tratament (sau chiar în ziua tratamentului) lama de ras pe zona care va urma să fie epilată.
Întrebări frecvente despre Epilarea cu Laser
– când te razi cu lama evită iritarea zonei folosind apă și produse specifice (spuma de ras pentru piele sensibilă vă va ajută mult la epilarea cu lama).
– nu utiliza deodorant cu alcool pe zona ce urmează a fi tratată, în ziua respectivă.
– nu utiliza cremă sau loțiune de corp pe zona ce urmeaza a fi tratată.
– cu o săptămână înainte și o săptămână după sesiunea cu laser, evită expunerea la soare sau la solar.

Ce zone pot fi sau nu pot fi tratate cu epilarea laser?

Tot corpul se poate trata, mai puțin anumite zone și anume: scalp, ureche, nas, membranele mucoase, pielea rănită sau cu probleme, zona ochilor și zona dintre sprâncene.

Se poate trata părul blond?

Nu, deoarece lumina este condusă de firul de păr către rădacină,iar firul de păr trebuie să fie închis la culoare pentru a putea conduce.

Se poate trata părul alb?

Nu, părul alb, gri-cărunt și natural roșcat nu este indicat pentru epilarea progresiv definitivă pentru că nu interacționează cu unda laser.

De la ce vârstă poți începe să faci epilare cu laser?

Pentru minori este necesar consimțământul scris al unui părinte, în rest nu sunt limite de vârstă.

Femeile însărcinate pot face tratamentul?

Nu se poate face procedura de epilare cu laser în timpul sarcinii și nici timp de 9 luni după naștere. Organismul unei femei însărcinate trece printr-o perioada de schimbări hormonale și se poate lucra degeaba, părul revenind după fiecare ședință ca și când nu am fi lucrat.
Laserul nu afectează sarcina sau alăptarea.

Se poate efectua tratamentul pe persoane bolnave?

Depinde de boală și grad.
Este bine întotdeauna să verificați și cu medicul dumneavoastră înainte de a ajunge la noi. Pentru informații nu ezitați să ne contactați.

În prezența negilor sau alunițelor se poate efectua tratamentul?

Da, acestea sunt acoperite foarte bine cu un corector alb.
Laserul vede doar pigmentul din firul de păr, de aceea nu afectează alunițele sau negii.
Ceea ce poate vedea însă este un posibil fir de păr dintr-o aluniță, iar atunci, arzând firul de păr, se arde și alunița. Din acest motiv este bine sa creionăm alunițele și negii.

Persoanele cu dereglări hormonale pot apela la epilarea cu laser?

Numărul de sedințe recomandat persoanelor cu astfel de probleme este mai mare decât în mod normal. Se recomandă o combinație de tratament medicamentos (după o vizită la doctorul specialist) cu epilarea laser.

Cât costă o ședință cu epilare progresiv definitivă cu laser?

Lista de prețuri la a fost creată în ideea de a nu constrânge clientul sa își facă un abonament sau să își asume alte obligații. În acest mod tratamentul cu laser este la îndemana oricui, iar prețurile sunt dintre cele mai competitive de pe piață.

De câte ședințe este nevoie pentru a se vedea rezultatele?

Fiecare ședință produce distrugerea firelor de păr care sunt în faza activă de creștere. Foliculii piloși nu cresc niciodată în același timp, ci sunt supuși unui proces ciclic în care fazele active alternează cu cele de repaus.
Prin urmare, sunt necesare mai multe ședințe pentru a distruge firele de păr aflate în stadiu de repaus la momentul tratamentului.
Întrebări frecvente despre Epilarea cu Laser
Pe lângă aceasta, numărul de sesiuni depinde și de anumiți factori individuali cum ar fi vârsta, sexul, statusul hormonal, zona tratată, culoarea pielii, grosimea si culoarea firelor de păr. De obicei, sunt necesare între 6 şi 10 şedinţe. După prima ședință se obține o rărire a firelor de păr din zona tratată de aproximativ 15 – 30%, vizibilă la 2 săptămâni după tratament. Întrucât nu există epilare definitivă, ci o reducere permanentă și progresivă a pilozității nedorite, sunt necesare tratamente de întreținere la intervale mai mari.

La ce interval de timp se fac ședințele de epilare cu laser?

A doua și a treia ședință se fac la o lună diferență, apoi se crește intervalul de la 6 săptămâni, 7 săptămâni, până ajungem la 8 săptămâni spre finalul tratamentului.

Epilarea definitivă inghinal total afectează în vreun fel pielea/mucoasele și așa atât de sensibile?

Nu. Epilarea definitivă este o metodă sigură și eficientă pentru zona inghinală (labii, interfesier) unde pielea este mai sensibilă.

Dacă încă nu am împlinit 20 de ani se poate sa vad rezultate mai târziu de 6 – 10 ședințe?

Vârsta nu este un criteriu de eficiență.
Însă, cu cât suntem mai tineri și viața este mai lungă avem mai mult timp sa dezvoltăm noi fire de păr.
De aceea recomandăm ședințe de întreținere (aproximativ 2 pe an) după ce ați ajuns la un rezultat stabil în urma tratamentului de epilare progresiv definitivă și nu mai cresc fire noi.

Ce afecțiuni dermatologice se pot trata cu ajutorul epilării cu laser diode 808 nm? 

Foliculita, hirsutim. Foliculita se caracterizează prin mici papule roșiatice datorate inflamației la nivelul firului de păr și se pot dezvolta oriunde pe corp. O dată distrusă rădăcina, nu se mai poate dezvolta inflamație la acest nivel. Hirsutismul este o afecțiune endocrinologică și afectează femeile cauzând apariția de păr gros, închis la culoare în zone precum: mustață, bărbie, perciuni, areole mamare. Pe lângă tratamentul medicamentos specific, epilarea cu laserul Diode 808 nm este extrem de utilă.

Există contraindicații în ceea ce privește activitatea sexuală înainte și după ședința de epilare cu laser în zona inghinală?

Nu există asemenea contraindicații. Se pot întreține relații sexuale în condiții normale. Nu va fi afectată nici zona, nici rezultatul final al tratamentului de epilare cu laser.

Pot face Radiofrecvență în timpul ședințelor de epilare cu laser? Influențează radiofrecvența acțiunea laserului?

În ziua în care se face epilarea progresiv definitivă cu laser este recomandat să se evite zona pe care s-a efectuat terapia cu radiofrecvență. Nu afectează rezultatul final al terapiei cu laser sau invers. Însă dacă pielea este sensibilă este posibil să se înroșească, ambele terapii degajând căldură.


Despre Aparatul de epilare definitivă cu Laser Depilight Pro

Depilight PRO – cel mai performant sistem de epilare definitivă al momentului.

Este un echipament pentru epilare definitivă laser cu diode 808 nm, un dispozitiv semiconductor similar cu o diodă cu emisie luminată în care fascicolul laser este creat la joncțiunea diodei. Puterea mare a Depilight PRO pentru epilare definitivă laser cu diode 808 nm (2400 W) și tripla răcire a echipamentului (apă, aer, semiconductori), garantează:


Poţi să faci cancer de piele dacă te epilezi cu laser? Ce răspuns au dat medicii

×