– Ce înseamnă „Consultație Gratuită pentru epilarea cu Laser„?

– Când spunem „Consultație Gratuită” ne referim la o testare pe o parte (1-4 cm) din zona dumneavoastră de interes pentru epilare progresiv definitivă.   

Pentru a putea face această testare trebuie să treacă 3 săptămâni de la ultima smulgere a părului. Să nu vă expuneți la soare/solar cu 5 – 7 zile înainte și după ședința de epilare cu laser. 

La „Consultație Gratuită pentru epilarea cu Laser” vă veți prezenta cu părul crescut pentru a vedea textura, grosimea și culoarea lui.   

De exemplu dacă doriți „Picioare Total” se va face o testare pe o zonă de aproximativ 4 cm pe gambă și pe coapsă.   

Părul trebuie să înceapă să cadă la 10 -14 zile de la testare. Dacă după această perioadă observați că părul a picat pe zona testată înseamnă că puteți începe tratamentul de epilare cu laser.   

Dacă însă nu a picat niciun fir de păr, înseamnă că vorbim de un păr foarte deschis la culoare. Acest aspect rezultă că nu vor fi rezultate pozitive.

Consultație gratuită pentru epilarea cu laser

Femeile însărcinate nu pot face epilare cu laser?

Întrebare: Femeile însărcinate pot face tratamentul?

Răspuns: Nu se poate face procedura de epilare cu laser în timpul sarcinii și 9 luni după naștere. Organismul unei femei însărcinate trece printr-o perioada de schimbări hormonale și se poate lucra degeaba. Părul revenind după fiecare ședință ca și când nu am fi lucrat.
Laserul nu afectează sarcina sau alăptarea.


×