Motivele pentru care din ce în ce mai multe persoane apelează la epilarea progresiv definitivă pentru a scăpa de părul nedorit de pe față și corp sunt numeroase. Fie că te-ai săturat de firele crescute sub piele după epilarea cu ceară, fie nu ești mulțumită de rapiditatea cu care părul crește după epilarea cu lama de ras sau cu cremele depilatoare, ne bucurăm că te interesează să afli despre Avantajele epilării progresiv definitive cu laser. Iată, așadar, cum arată topul celor mai mari beneficii ale epilării laser:

Avantaje Epilare Definitivă cu Laser

1. Îți ocupă mai puțin timp

Deși la prima vedere lama de ras ar părea mult mai confortabilă și rapidă, frecvența cu care trebuie repetată procedura de epilare crește exponențial timpul dedicat acestei activități. În cazul în care optezi pentru epilarea cu laser, 8 ședințe de tratament sunt de ajuns pentru a reduce pilozitatea cu 70% pana la 90%.

2. Sunt 90% mai puține șanse de a avea fire crescute sub piele

Întrucât părul crește cu până la 90% mai puțin după 8 ședințe de epilare cu laser, la fel de dramatic scad și șansele de a avea fire crescute sub piele.

3. Mai puține cicatrici, iritații și pete

Ca rezultat al epilării clasice cu ceară sau cu lama de ras, multe persoane prezintă mâncărimi și iritații ale pielii. La persoanele cu pielea mai sensibilă pot apărea și alte complicații precum decolorări ale pielii pe anumite zone sau cicatrici care se vindecă foarte greu. De îndată ce tratamentul de epilare cu laser începe, atât cicatricile cât și petele încep să dispară, lăsând pielea fină, sănătoasă și fără păr.

CONCLUZIA:

Avantajele epilării progresiv definitive cu laser sunt pe cât de variate, pe atât de personale pentru oricine decide să aleagă epilarea laser ca metodă de a scăpa de părul nedorit de pe față sau de pe corp.

Deși la prima vedere metodele de epilare clasică par fie mai ieftine, fie mai avantajoase în privința timpului alocat, epilarea cu laser este cea mai avantajoasă soluție de perspectivă. Pe termen lung, nicio tehnică de epilare clasică nu poate contracara avantajele Epilării cu Laser!


Ce trebuie să faci înainte de epilarea progresiv definitivă cu laser diode

Întrebare: Ce trebuie să fac înainte să vin la salon pentru epilarea cu laser?

Răspuns:

– evită epilarea cu ceară/pensetă/aparat de smuls cu 21 zile înainte de îndepărtarea părului cu laser
– utilizează cu 1 zi înainte de tratament (sau chiar în ziua tratamentului) lama de ras pe zona care va urma să fie epilată
– când te razi cu lama evită iritarea zonei folosind apă și produse specifice(spuma de ras pentru piele sensibilă vă va ajuta mult la epilarea cu lama)
– nu utiliza deodorant cu alcool pe zona ce urmează a fi tratată, în ziua respectivă
– nu utiliza cremă sau loțiune de corp pe zona ce urmeaza a fi tratată
– cu o săptămână înainte și o săptămână după sesiunea cu laser, evită expunerea la soare sau la solar.


×